Nyhetsbrev 50

Vi har nått vårt MÅL!!!!

I dagarna har nu 275 kontrakt skrivits med fastighetsägare i Värmskog om fiberanslutning. Därmed är föreningens mål uppnått vilket innebär att kalkylen som vilar på denna intäktsgrund är säkrad. Det innebär också att alla anslutningar som eventuellt kommer till utöver detta är en bra utgångspunkt för en bättre kalkyl. Tiden för att plocka med fler anslutningar är dock mycket begränsad om vi ska bli färdiga med projektet i tid och ni som fortfarande går och ”ruvar” måste därför omedelbart kontakta någon i föreningen eller helt enkelt komma in med kontrakt. Vi ger alla en chans till men då får det gå fort!!

Annars rullar det på ganska bra med grävningen. Vi passerar i dagarna 50 % av grävsträckan och västra sidan börjar se slutet. De områden som är kvar där är Gansbyn och Jonsbol samt lite på Strand. En maskin har börjat på Borgebol och inom några veckor kommer vi få fler maskiner på Östra sidan. I maj-juni har vi kört med tre grävteam men from nästa vecka kommer vi att växla upp till sex maskiner vilket naturligtvis innebär bra mycket högre kapacitet. Det ställer också större krav på att förberedelser och projekteringen är vidtagna och därför är det viktigt att alla ställer upp. Prata med era kontaktpersoner hur ni kan hjälpa till!

Vi gratulerar alla kontraktskrivare till er kommande fiberanslutning!!

Om ni vill se var alla anslutningar finns titta på: Kartor

Hälsn Styrelsen

3 responses to “Nyhetsbrev 50

Lämna ett svar