Nyhetsbrev 58

Slutfas för grävningen!

Nu tar vi till manuell arbetskraft!!

Vi kan här se de bägge projektledarna Björn Svensson och Daniel Johansson gå loss på brofästet vid Sundet en tidig måndagsmorgon. Vad månne detta bli?

Ja, de försöker här hitta den kanalisation som löper in i brokroppen och där vi fått tillåtelse av Trafikverket att förlägga vår fiberkabel som försörjer Degerbyn-Bråten området.

Faktum är att i skrivand stund är det endast några få grävdagar kvar vad gäller detta område. Sedan återstår lite smågrävningar här och var för att fixa till lite ihopkopplingar mm.

Telia är under kommande vecka klara med skarvningen av fiber i anslutning till deras station i Björnebol. Nedan ser ni en flitig operatör i full fart med skarvningen. Bäst med tält i dessa dagar…

 

 

 

 

 

 

 

Mediaboxar i husen

Monteringen av mediaboxar pågår för fullt och det är viktigt att alla fastighetsägare vet var ni vill placera boxen i huset när installatörerna kommer. Det som ingår i montaget av boxar är att de sätter upp en låda på utsidan vägg och därifrån borrar sig genom väggen och drar in en sladd som är 1,5 m. Boxen på insidan måste alltså vara i närheten av lådan på utsidan vägg. Om ni vill mediaboxen på något annat ställe i huset måste var och en stå för den merkostnaden själv. Detta är viktigt att veta så att inte kostnaden montagen sticker iväg för långt. Vi har inte pengar i budgeten för mer än ett grundutförande enligt ovan.

Hälsningar Styrelsen

9 responses to “Nyhetsbrev 58

Lämna ett svar