Nyhetsbrev 11

Som att vara utan vatten…

Magnus Bringman Saltsjöbaden likställer en nedgång av internet med att vara utan vatten! ”- En 24 Mbit-uppkoppling som vi hade förut har sina begränsningar, säger Magnus”. Med fiberkabeln har de nu istället 100 Mbit.

Detta är en bild av hur det kan se ut i tätorterna. De kan välja och vraka mellan olika utbud. Marknadsaktörer som tex Telia kommer vara med och fajtas om dessa kunder. Den som inte har fiber framdragen till fastigheten står sig slätt i framtiden.
Läs hela artikeln från Dagens Nyheter den 8 juli här: Telia Artikel DN 8 juli

Ska vi på landsbygden alltid komma sist??

Vi har nu chansen att som i Säffle vara FÖRE tätorterna. Tänk på det när ni funderar på erbjudandet som vi har framdukat. Många tätortsboende får betala liknade belopp för sina anslutningar. De har inga bidrag just därför att det finns marknadsaktörer som fixar detta ändå. Vi kommer aldrig att få den möjligheten, därför har vi nu fått ett bra statligt stöd som motsvarar nästan 10 000 kr per anslutning!

Gå med i Värmskog Fiber och gör det omöjliga möjligt!

Lämna ett svar