Nyhetsbrev 26

Upphandling av partner för fiberprojektet

Efter flera dialoger med mycket givande diskussioner om hur vårt fibernät kan byggas har vi nu bestämt oss för att samarbeta med Infratek. Vi kommer att träffas under nästa vecka för att skriva ett avtal för första fasen som löper fram till att föreningen fattat ett byggbeslut, dvs 26 februari. Allt har gått enligt tidsplanen och detta medger nu en snabb start av projektet om ett positivt beslut fattas.

Medlemsvärvningen är nu inne i en mer intensiv fas och ni kan följa denna händelseutveckling ”on-line” till höger på sidan.

Glöm därför inte bort att komma på OPERATION DÖRRKNACKNING på lördag! Samling Liljenäs kl 9.00 för genomgång. Åter sedan vi 14-tiden för intag av lite föda och eftersnack. Ni kommer som förra lördagen att bli indelade i team (minst 2 personer) och det teamet som ”hämtar hem” flest medlemsskap blir belönad med fina priser!

 

Hjärtligt Välkomna!

Styrelsen

 

One response to “Nyhetsbrev 26

Lämna ett svar