Nyhetsbrev 29

Medlemsmöte Söndag 26 feb
kl 16.00 på Liljenäs

Alla medlemmar och övrigt intresserade kallas nu till vårt avgörande möte för projektet! Mötet hålls som vanligt på Liljenäs. För att kunna rösta på mötet måste du dock vara medlem. Du som inte ännu löst medlemsskap har möjlighet att göra det i samband med mötet eller ännu hellre nu under veckan!

Viktigt beslut

Styrelsen har arbetat mycket intensivt med att ta fram beslutsunderlag till detta möte. Vi har suttit tillsammans med Infratek och arbetat med förstudien så långt det är möjligt. Vi har vänt och vridit på olika tekniklösningar, modeller och arbetssätt. Vi har diskuterat med banker om finansiering. Vi är i slutskedet med upphandling av kommunikationsoperatör och vi har gjort en djupdykning i vilka tjänsteleverantörer som blir aktuella. Vår slutsats nu blir att det ser faktiskt ganska ljust ut!  

Den enskilt största faktorn som påverkar projektet är dock fortfarande antalet anslutningar! Kom därför till Liljenäs på söndag och ta del av informationen, bli medlem, och rösta om en viktig fråga för Värmskog!
Och Du! Ta med alla du känner!

Hjärtligt Välkomna önskar Styrelsen

One response to “Nyhetsbrev 29

Lämna ett svar