Nyhetsbrev 43

Nya etapper och nya kartor!

Har ni sett det här UFO:et smyga runt i Värmskog? Bli inte rädd, det är bara Tomas Karlsson som mäter in fibernätet allt eftersom vi gräver. Den långa masten använder vi för att få kontakt med så många satelliter som möjligt samt en korrektionssignal för att få bättre precision. Vi använder också utrustningen för att logga in nya vägar och ritar sedan in det på de kartor som finns utlagda.

Etapperna på Östra sidan av Värmskog börjar nu slutprojekteras och därför finns ny kartor utlagda under etapperna 4-5-6. Kolla gärna in dessa och ni som är markägare på den sidan ombedes skicka in kontrakt om ni inte gjort det tidigare. Vi återkommer under veckan med stoppdatum för anslutningskontrakt!

Styrelsen

 

One response to “Nyhetsbrev 43

Lämna ett svar