Nyhetsbrev 52

ERBJUDANDE:
Installation av åskskydd!

I samband med fiber installationen till huset har ni nu möjlighet att säkra er mot åskskador i huset. Vår samarbetspartner Infratek erbjuder installation av ett professionellt åskskydd på inkommande elanslutning till huset. Kostnaden är jämförelsevis låg för detta erbjudande, i och med att det görs i samband med fiberinstallationen. För kostnad se: Åskskydd info. Fakturering sker via föreningen.

Vi i fiberföreningen rekommenderar detta erbjudande. När ni nu får fiber behövs inte er gamla kopparledning för telefon in till huset längre.

Vi rekommenderar er att ta kontakt med Telia så att de tar bort denna anslutning till er fastighet när ni fått igång er fiberanslutning, eftersom den vanligaste vägen in för åskan till huset idag är via kopparledning eller elledning.

2 responses to “Nyhetsbrev 52

Lämna ett svar