Fiber till Jul?

Schaktarbetet för fiber pågår för fullt ända fram till julafton.

Här ser ni Björn och Robin Svensson från Värmlands Fiber som gör de sista sträckorna uppe i Rommenäs

Tyvärr måste vi dock nu bekräfta att vi inte får till blåsning och svetsning samt montage före nyår. Vi har verkligen kämpat för att få tag i entreprenörer men med anledning av konkurser och i övrigt hårt belastade verksamheter har det inte gått i lås att få dessa jobb gjorda nu. Planen framåt är att vi får blåsning av fiber den 6-9 jan om det inte blir för kallt. Efter det ska allt monteras i husen och svetsas. Tills sist skall Telia göra själva inkopplingen och då måste alla anslutningar vara klara. Vi hoppas och håller tummarna för att detta funkar under januari. Ni som väntar på fiber väntar på något gott i alla fall!

God Jul från styrelsen

Lämna ett svar