Nyhetsbrev 8

Påskkampanj bland sommarstugor

Nu under påskhelgen åker vi runt och pratat med sommarstugegäster om fiberprojektet. Vi möter många olika åsikter om fiber. Många är positiva och tycker att det är roligt att vi kommer runt och pratar med dem. En del är inte intresserade men tycker ändå att det är bra att få information. Vi själva vill i första hand att ingen ska göra misstaget att avsäga sig möjligheten till en anslutning innan de har fått tillräckligt med information. Det är ju en unik möjlighet som inte kommer igen.

Tisdagsträffar under maj

På tisdag träffas alla kontaktpersonerna igen och utvärderar arbetet under påsken. Vi kommer att fortsätta att träffas på tisdagarna under maj för att följa upp hur det går med medlemsvärvning. Mot slutet av maj blir det dags för stormöte och årsstämma. Mer om det längre fram

Lämna ett svar