Nyhetsbrev 9

Årsstämma 27 juni kl. 19.00 på Liljenäs

Alla medlemmar och nya intresserade hälsas varmt välkomna till årsstämma för Värmskog Fiber ek.förening på Liljenäs måndagen den 27 juni kl 19.00. Förutom sedvanliga årsmöteshandlingar kommer vi att informera om läget med projektet. Det kommer berättas om hur upphandlingen av arbetet med grävning och fibersättning fortskrider samt den senaste versionen av hur vårt stamnät kommer att se ut. Vi kommer också informera om det ekonomiska läget.

Fler medlemmar måste till!!

Som ni kan se på medlemssidan är nu intresset uppe i ca 200 anslutningar. Det fattas dock minst 50 av dessa som medlemmar! Du som inte betalt din medlemsavgift ännu; Gör det NU! Vi måste få en klarare bild av vilka som verkligen är intresserade av en anslutning, utan medlemskap – ingen anslutning…

2 responses to “Nyhetsbrev 9

Lämna ett svar