Nyhetsbrev 20

Intresset ökar för fiberanslutning

Medlemsantalet ökar nu men fortfarande går det lite för långsamt. Vi kan i alla fall konstatera att intresset är väl spritt över hela Värmskog och du kan själv titta hur det ser ut på karta Intressekarta 8 jan 2012. Obs filen är på 3,3 MB. Använd den gärna för att kolla in vilka grannar du BÖR prata med i god tid före den 26 februari då allt skall beslutas!

På kartan kan du se hur det preliminära nätet är planerat. Det betyder INTE att det kommer att se ut så när vår entreprenör är upphandlad och börjar med den skarpa projekteringen. De kommer med all sannorlikhet att ha synpunkter på hur dragningen skall göras.  Vi har nu haft dialog med ett antal intresserade entreprenörer och den 20 januari skall det definitiva anbudet lämnas in.

2 responses to “Nyhetsbrev 20

Lämna ett svar