Nyhetsbrev 55

Nu finns Värmskog på Bredbandswebben!

Telia har nu öppnat för att alla som tillhör Värmskog Fiber kan gå in och titta vilka tjänster som vi kan köpa. Gå in på www.bredbandswebben.se och välj Värmskog som kommun så kan ni sedan välja Värmskog Fiber ek för. Vill du ha en direktlänk så gå in på sidan Tjänsteutbud. Beställa kan vi inte göra förrän fibern är kopplad men det kan vara bra att titta igenom utbudet och jämföra priser.

En del börjar också fundera över uppsägning av tidigare tjänster och även om det är lite tidigt att göra det nu så kan man ju ta reda på vilka uppsägningstider vi har. Från föreningen kommer vi inte att utfärda några rekommendationer vad gäller när abonnemang skall sägas upp eller inte. Det får bli var och ens affär med sin tjänsteleverantören.

Mycket nöje önskar styrelsen!

 

One response to “Nyhetsbrev 55

Lämna ett svar