Etapp 4-5 Högen-Borgebol-Rörängen

Här finns kartor över stamdragning from sjökabel som kommer från Liljenäs över till Högen och sedan vidare till Borgebol, Gärsnäs, Tollesrud, Grindsbol, Krokserud, St. och Lilla Skärmnäs, Åsterud, Ånäs och Rörängen.

obs! filerna är stora och därför kan det ta lång tid att ladda ned dem. pröva därför att högerklicka på länken och välj ”spara mål som”. då laddas filen ned på din hårddisk och du kan sedan öppna den därifrån.

Stammen är RÖD LINJE

Stamdragning etapp 4-5 Borgebol, Högen

Stamdragning etapp 4-5 Krokserud

Stamdragning etapp 4-5 L Skärmnäs, Ånäs, Rörängen

Stamdragning etapp 4-5 Tollesrud, St Skärmnäs

4 responses to “Etapp 4-5 Högen-Borgebol-Rörängen

 1. Mgnus Dahlén

  Hejsan Dag,
  när skall kontraktet för Borgebol-Högen vara inskickat?

  Magnus

 2. Dag Hallén

  Hej Magnus!
  Vi kommer under veckan att sätta ett stoppdatum för de olika etapperna på östsidan men du kan redan nu skriva ut kontrakt från hemsidan och skicka till Jan-Erik Sandh om du vill. Glöm inte att skicka 2 ex.

  Mvh Dag

 3. Gun Stark c/o Håkan Persson

  Hej! Kan inte ladda hem stamdragning etapp 4- 5. Meddelas att filen är skadad.

  Hälsningar Håkan Persson

 4. Dag Hallén

  Hej Håkan mfl!
  Vi har checkat av och det är inget fel på filerna. Det som är problemet är när man har för dålig kapacitet på sin internetuppkoppling. Med en bredbandsuppkoppling går det utan problem att direktöppna filerna genom att klicka på dem. Med det mobila nätet här ute just nu blir det väldigt svårt och jag har samma problem själv eftersom jag bor på östra sidan utan något annat alternativ. Det mobila nätet är kraftigt ansträngt pga alla smartphones och att fler som surfar på sommaren. Detta är just ett tydligt exempel på hur det kommer att bli om vi INTE får fiber!

  Hälsn Dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *