Nyhetsbrev 18

Lyckat dialogmöte med politiker!

Ungefär 50 personer slöt upp när politikerna Thomas Riste och Daniel Bäckström kom till Liljenäs och berättade  deras visioner om den digitala agendan.

Före dem presenterade Telia och Quadracom var sin framtidsbild av hur television och internet kommer att användas. Samtliga gav en mycket tydlig bild av att nu satsar HELA Sverige på en digital utveckling som ska vara i världsklass. Det krävs därför att alla får tillgång till ett bra fungerande bredband om man skall hänga med! Ta del av vår förenings nya strategi och följ utvecklingen med hjälp av nedanstående tidsplan.

Vad händer nu?

Vi håller nu på med upphandling av vår partner för projektet och en dialog med några utvalda kandidater är planerad i mellandagarna. När detta är avslutat i slutet av januari kan vi börja projektera på allvar. Men först måste vi fatta ett byggbeslut. För detta krävs tillräckligt många medlemmar för anslutning. Du kan anmäla ditt intresse fram till 26 februari! Sen fattar vi beslut. Prata därför fiber med dina grannar under HELA julhelgen! Om alla hjälper till har vi fiber i stugorna till nästa jul!

2 responses to “Nyhetsbrev 18

Lämna ett svar