Nyhetsbrev 51

Nu blir det fiberblåsning!

Under veckan kommer fiberblåsning att börja på västra sidan Värmskog. De områden som först berörs är Björnebol, Ekebol, Rolfsbol, Vegerbol, Strand, Resbol och Näs. Infratek kommer att börja med att blåsa in fiber till de fastigheter som är färdiga dvs har grävt ända fram till huset. Det är därför hög tid att se till att det blir grävt på tomten om ni inte gjort det.

Hjälp med nedgrävning av slang över tomten

Behöver ni hjälp med ingrävningen av slangen in till er fastighet?
För grävning används en mindre maskin som med en kniv skär sig ner i marken. Avtrycket efter denna metod är ringa.
Pris:  50kr/meter

Kontakta: Wille Bengtsson, företaget Degerbyn Åsen
Tel: 070-383 34 62

Rapportera när ni är klara!

Vi har idag (söndag 2 sept) varit runt i området och kollat av de tomter som är färdiga. De är nu rapporterade till Infratek och läggs in i planeringen. Ni som ännu inte grävt skall rapportera till föreningen när ni gjort detta så att Infratek kan planera sitt arbete effektivt. Er fastighet riskerar annars att bli efter i turordningen.
Skicka ett mail till ordf. Dag Hallén på: sundetvarmskog@gmail.com
Ange: Namn, adress, fastighetsbeteckning och medlemsnr, mobilnr

Hälsn Styrelsen

One response to “Nyhetsbrev 51

Lämna ett svar