Nyhetsbrev 65

Telias erbjudande gäller t.o.m. lördag 19 januari

Över 100 deltagare kom på informationsträffen ang tjänsteutbudet i vår fiberplattform! Här kommer viktig information till er som inte hade möjlighet att närvara eller till er som inte kunde bestämma sig under kvällen.

Under informationsaftonen i torsdags hade Telia ett antal erbjudanden som gällde medlemmar i Värmskog Fiber. De meddelade då att dessa erbjudanden endast gäller under kvällen den 10 jan. Mot slutet av övningen diskuterade vi med dem att även om det var många på plats så kanske det vore bra om alla medlemmar fick chansen eftersom de inte annars får reda på detta. Därför beslutade de att förlänga erbjudandet en vecka.

Anmälningsblankett med prisuppgifter och mer info finns hos Jan-Erik Sandh på LM Ericsson väg 19 samt hos Sigurd i affären i Degerbyn. Viktigt är dock att blanketten skall INLÄMNAS till Telias butik i Karlstad absolut senast på lördag den 19 januari. Ni kan också till butiken på tel 054-293939 för mer info.

Det finns fler operatörer!

Vad gäller övriga operatörer hade ingen av dem möjlighet/intresse att delta på mötet i torsdags. Vi har verkligen försökt från föreningen att få reda på mer om deras utbud vad gäller TV eftersom detta annars tillsynes endast erbjuds av Telia. Vi får dock tveksamma och tvetydiga svar och vi kan därför inte tolka det på något annat sätt än att de f.n. inte har den möjligheten. Däremot vill vi betona att tjänsteutbudet med stor sannolikhet kommer att förändras över tid och att det kommer andra erbjudanden! Därför gäller det att vara observant och kolla på hemsidorna med jämna mellanrum. Ni har ju också en möjlighet alla att ringa och diskutera med operatörerna, ett ganska effektivt sätt att påverka.

Internettjänster från Bredband2

Breband2 var en opertör som hörde av sig per mail och hade erbjudanden vad gäller bredband. Nedan kan du läsa delar av brevet eller ring deras support  som har öppet varje dag året om ifall de behöver hjälp eller har några frågor. Supporten nås på 0770- 811 000

”Just nu har vi faktiskt ett riktigt bra introduktionserbjudande för boende i Värmskog där vi erbjuder halva priset de första 6 månaderna på hastigheterna 100/10 Mbit/s och 100/100 Mbit/s (gäller för beställningar gjorda senast 2013-01-31).
OM man sedan vill välja till IP-telefoni eller mobilt bredband till sin tjänst för man 20 kr rabatt/månad och väljer man att båda tillvalen ger vi 40 kr rabatt/månad.
Bredband2 är specialiserade inom optisk fiber och satsar helhjärtat på denna Framtidens teknik.
* Läs gärna mer på vår hemsida: www.bredband2.com
* Följande länk går direkt till erbjudande och beställningssida: https://order.bredband2.com/index/products/cOrderType/broadband/iCitynetID/776142

 

Lycka till med tjänsterna önskar vi från styrelsen!

3 responses to “Nyhetsbrev 65

Lämna ett svar