Nyhetsbrev 67

52 fastigheter anslutna

Antalet fastigheter som skall vara klara för anslutning ökar sakta men stadigt. Registreringen ligger dock långt efter (8 st!) så kolla nu på medlemssidan om er fastighet finns med och checka sedan mediaboxen om ni fått ljus. Mediaboxar är uppsatta i 236 fastigheter nu men alla är alltså inte ihopskarvade.

Vintern sätter annars käppar i hjulet för blåsning av stamfibern och vi har en del isproppar på vissa sträckor som gör det svårt att komma fram. Nu verkar kylan hålla i sig så prognosen är att vi måste ha lite upptining innan vi kan få färdigt nätet. Det blir alltför kostsamt att hålla på och gräva upp och tina. Så tyvärr får nog Östra sidan ha lite tålamod innan det blir ljus i fiberhusen där. Räkna med att det dröjer mot slutet av mars början av april beroende på väder. Vi återkommer så fort vi vet något annat.

Styrelsen

6 responses to “Nyhetsbrev 67

Lämna ett svar