Nyhetsbrev 69

Våren äntligen här!

I helgen har vi varit ute och provblåst en hel del av de sträckor där det var stopp pga isproppar tidigare i vintras. Det är fortfarande ngr av dessa som det är problem med men på de flesta ställen har det nu tinat. Detta gör att vi kan återuppta fiberblåsningen under kommande vecka. Vi återkommer med en tidsplan för det återstående arbetet så fort de har kommit igång.

127 fastigheter är nu färdiga

Skarvningar har pågått lite under de senaste veckorna och nu är vi alltså uppe i 127 färdiga anslutningar. Det är dock bara 37 av dessa som rapporterat till oss så jag vore tacksam om alla som INTE gjort detta skickar ett mail. Fastigheterna som är klara finns som vanligt på medlemssidan.

2 responses to “Nyhetsbrev 69

 1. Per Wigström

  Hej! Grums Ekebol 1:59 är fibersatt. Vi har dock inte anslutit till någon operatör ännu, eftersom vi har ett gammalt abonnemang på TV-kanaler som löper ut i september.

  Mvh Per Wigström

 2. Åke lindestad

  Värmskogs-Näs 1:53 är fibersatt. Vi har ännu inte valt någon operatör.
  Jag har inte kollat om det fungerar eftersom jag bor i Västerås och inte varit i stugan ännu.

  Hälsningar
  Åke Lindestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>