Nyhetsbrev 71

Värmskogsbron erövrad!

Nu börjar det bli lite flyt i fiberblåsningen och idag (måndag) blev sista pusselbiten på stamfibern till Degerbyn klar! Det var ett segdraget tjälhål vid vägen mot Sandbol som inte släppte förrän idag. Helgens regnande har nog äntligen gjort verkan i backen. Därmed har äntligen fibern passerat Värmskogsbron.

Detta innebär att hela Degerbyn och Bråten samt de delar av Prästbol som inte var färdiga tidigare kan nu börja skarvas in med kundfiber från skåpen. Onfield är nu i full gång med detta och det kan innebära att det börjar trilla in lite ljus på denna sträckan under slutet av veckan.

Även stamfiber från korsningen i Högen ned mot Starkerud-Gärsnäs är inblåst. Samtidigt gör vi en del efterarbete med stopp på Västra sidan som varit besvärliga hela vintern pga tjäle. Vi hoppas därmed att de flesta felen ska bli avhjälpta snarast.

Årsstämman närmar sig!

Vi vill redan nu hinta om att datum för årsstämman är bestämd till måndagen den 10 juni kl. 19.00. Vi återkommer med mer information men gör en kråka i almanackan för den dagen.

Hälsn Styrelsen

One response to “Nyhetsbrev 71

Lämna ett svar