Nyhetsbrev 83

Ny möjlighet till fiberanslutning!

Till dig som ännu inte har fiber i Värmskog:

Ett antal förfrågningar om nyanslutning har kommit in till styrelsen och därför har vi beslutat att gå ut med ett  erbjudande till alla som inte ännu har fiber att anslutna er.

Därför har en intresseförfrågan delats ut i brevlådorna för att ge just dig möjligheten att vara med i denna omgång.  Du har fram till den 31 jan 2016 på dig att komma med din intresseanmälan. Skicka din intresseanmälan via medlemsansökan på hemsidan eller kontakta någon i styrelsen. Du måste också betala 100:- i medlemsavgift till bankgironummer 685-9466 för att vi ska godta din anmälan.  Degerbyns Handel tar också emot anmälningar.

Det är nu 3 år sedan den första anslutningen blev inkopplad. Efter att vi fått in intresseanmälningar kommer vi att gå ut med en anbudsförfrågan för genomförandet. Först när vi vet vad det kostar per anslutning kommer vi begära in bindande kontrakt men målsättningen är en kostnad runt 34 000:-

Vill du ta denna chans till ett supersnabbt bredband nu? Då ska du passa på, det kommer inte fler chanser inom överskådlig tid.

Styrelsen

Lämna ett svar