Nyhetsbrev 2

Föreningen växer….

Nu 67 st medlemmar!

Trots att medlemsvärvningen inte har kommit igång riktigt är det många som redan har anmält sig.  -Det kommer nästan någon ny medlem för varje dag, säger föreningens kassör Jan-Eric Sandh. Han tar emot inbetalningarna och försöker också se till så att rätt namn blir inskrivet i registret på fastigheter som föreningen nu har skaffat sig.  När man betalar är det viktigt att man uppger sitt telefonnr, då går det lättast att identifiera rätt fastighet till rätt person. Annars vill Jan-Eric gärna ha ett mail (jan-eric.sandh@telia.com) sänt till honom samtidigt som betalningen sker. Då vet han säkert vem som betalat och kan också lägga in e-postadressen i registret för att sedan kunna skicka ut information.

Ansökan är inlämnad!

Nu ligger ansökan om bredbandsstödet hos länsstyrelsen för behandling. Den blev klar i början på december efter att vi gjort en nätutredning för hela Värmskog. Vi väntar med spänning på besked under januari och så fort vi vet något skriver vi detta på hemsidan. Stödet är en nödvändighet för att vi ska kunna bygga ett nät enligt de kalkyler som är gjorda men det som är lika viktigt är att så många som möjligt ansluter sig. Vi räknar med att en 80% anslutning bör räcka för att få ned kostnaderna, så det är mycket viktigt att alla hjälps åt med informationsspridning.

One response to “Nyhetsbrev 2

Lämna ett svar