Nyhetsbrev 6

Information om fiberprojektet på Bygdegårdsföreningens årsmöte

Projektet med fiber till Värmskog går framåt men medlemsvärvningen har stannat av. Styrelsen och kontaktpersongruppen har därför beslutat sätta in en rad åtgärder. Kontaktpersonerna kommer bla att arrangera mindre byamöten där alla hälsas välkomna. Var därför uppmärksam på detta och kontakta gärna Din kontaktperson för besked om när dessa möten blir.

Det är av yttersta vikt att alla får information och tänker till en gång extra inför en fiberetablering i Värmskog. Det är nu som vi fått bidrag från Landsbygdsprogammet. Det är nu som vi har chans att investera i ett gemensamt fibernät. Det finns igen marknadsaktör som gör detta åt oss. Ska det hända något måste vi göra det själva. Det är därför nu som du måste bestämma dig!

Kom därför på informationsmötet i samband med årsmötet i Bygdegårdsföreningen på Söndag den 3 april kl 18.30 på Liljenäs.

2 responses to “Nyhetsbrev 6

Lämna ett svar