Medlemsvärvning….

Som det står i nyhetsbrevet nr 6 så försöker vi att intensifiera våra ansträngningar att verkligen nå ut till alla Värmskogs fastighetsägare med information, på våran senaste kontaktpersonsträff så gjorde vi en handlingsplan..

Damerna i Kil som ringer runt kommer lägga krutet på att ringa till fastighetsägare som ej är fastboende i Värmskog i första hand (ej utlandet),  kontaktpersonerna kommer själva att ringa till dom fastboende i Värmskog…

Kontaktpersonerna kommer att ha mindre möten i bydelarna där info om fibernätet kommer att ges, så håll utkik.

Vårat mål är att alla skall kunna svara ja eller nej på frågan om fiberanslutning och att alla vet vad dom svarar ja eller nej på…..

Har ni funderingar ring till någon kontaktperson eller nån av oss i styrelsen..

//Ola

Lämna ett svar