Nyhetsbrev 21

Nytt informationsmaterial

Ett nytt 8 sidigt material har tagits fram med den viktigaste informationen vad gäller fiberanslutning, kostnadsjämförelser, finansieringsmöjligheter mm. Ett utmärkt material anpassat för att kunna skriva ut och ha med sig när man pratar med sin granne.
Följ länken: Informationsmaterial Värmskog Fiber 2012

OBS! Har ni problem med att öppna filen? Högerklicka på länken och ”spara mål som” på er dator istället och öppna därefter filen från er dator!

Materialet finns också under:  Dokument/Utskick

Styrelsen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>