Nyhetsbrev 22

Operation dörrknackning

Dagen D närmar sig. Den 26 februari är det VI medlemmar som avgör! Skall det bli fiber i Värmskog eller ska det inte? Vad behövs för att fatta rätt beslut? Jo, egentligen är det inte märkvärdigare än att vi är tillräckligt många som vill detta!! Vi är nu över 230 st i Värmskog som VILL ha fiber! Det som nu behövs är att ALLA medlemmar hjälper till att värva de 110 som är kvar för att vi ska kunna fatta rätt beslut.

Det är 36 dagar kvar till den 26 februari. Vi kommer att behöva göra en riktigt bra slutspurt de här 36 dagarna.

Därför ordnar vi nu OPERATION DÖRRKNACKNING. Två lördagar i rad med början nu på lördag den 28 januari kl 9.00 med uppsamling på Liljenäs.

Hur går det till?

Alla medlemmar samlas alltså lördag den 28 jan kl 9.00 på Liljenäs för genomgång. Ni kommer att få arbeta två och två, och blir tilldelade ett antal fastighetsägare att ta kontakt med. På eftermiddagen återsamlas alla på Liljenäs för prisutdelning till de som lyckats bäst! Obs! Fina priser! Föreningen bjuder också på lättare tilltugg när vi återsamlas!

OBS! ALLA MEDLEMMAR MÅSTE DELTA!

Styrelsen

Lämna ett svar