Nyhetsbrev 59

Snart kan du beställa tjänster!

Den 29 november öppnas vår portal för att kunna beställa tjänster i skarpt läge om du har fibern ansluten och kopplad. Då kommer utbudet att vara det som gäller för Värmskog Fiber och sannolikt kommer det finnas ett och annat introduktionserbjudande från alla operatörer. De erbjudanden som nu finns på hemsidorna kommer alltså bytas ut till något bättre. För det mesta kommer det olika typer av julerbjudanden så här dags också och pågår långt fram i januari. Det kommer också att komma en hel del tjänsteinformation i era brevlådor. Tid för att fundera över tjänstevalen i skarpt läge alltså!

För Telias tjänster kan du också när som helst fr.o.m. den 29 november ringa på ett särskilt telenummer till kundtjänst för Villafiber för beställning eller frågor: tel: 020-20 29 99

Vi har fått frågor om vi kan ordna en ”fibertjänstafton” framigenom och det är skulle alltså vara en möjlighet för alla operatörer som vill att komma och informera. Kanske ska vi göra detta i januari när vi har fiberanslutning på Liljenäs så att de kan visa vad de har att erbjuda?

Vad tycker du? Ska vi ha en fiberkväll i januari? (Svara i kommentarsfältet)

Hälsn Styrelsen

28 responses to “Nyhetsbrev 59

Lämna ett svar