Nyhetsbrev 73

Över 200 anslutningar klara!

Idag blåstes sträckan Jonsbol-Rommenäs med stamfiber och därmed är det bara sträckan mot Hägerudden och Borgebol kvar. Skarvningen ligger hack i häl och detta innebär att Degerbyn och Bråten nu skall vara klara förutom de anslutningar där tomtgrävningen inte är klar. Sätt i strömkabeln till mediaboxen så ser ni direkt när wan-lampan tänds! Se fiberinstallation i hemmet.

Ni som har grävning på tomten kvar att göra måste ordna detta snarast om ni ska få ljus i fibern. Kommer detta arbete efteråt riskerar ni att få betala extra för detta då vi måste ta ut tekniker särskilt för detta.

Kolla adresser!

När ni kopplar upp er mot bredbandswebben och registrerar så glöm inte att checka att det är rätt adress angiven. Har ni några problem med detta så kontakta Daniel Johansson direkt på 070-313 79 63. Ring INTE till Telia och felanmäl utan att ha kollat med Daniel.

Årsstämma måndagen den 10 juni!

Glöm inte årsstämman den 10 juni kl 19.00 på Liljenäs. Vi kommer då rapportera hur projektet fortlöpt och vilken ekonomisk status som gäller. Hjärtligt välkomna alla medlemmar!

 

Hälsn Styrelsen

2 responses to “Nyhetsbrev 73

 1. Robert Karlsson

  Hej, var i sommarstugan nu i helgen och såg att det äntligen var ljus i WAN-lampan (gul).

  När jag skulle gå in och beställa så fick jag dock inte upp någon beställningssida. Jag får ingen IP-adress tilldelad, kan det vara så att det är något på andra sidan som inte delar ut korrekt? Jag har lusläst alla beskrivningar fram och tillbaka men jag känner mig ganska säker på att det inte är något som jag kan påverka.

  Min fastighet är GRUMS-DEGERBYN-1-:-173

  Är det någon som vet vad som kan vara fel?

  Mvh Robert

 2. Dag Hallén

  Hej Robert!
  Har du skrivit avtal med någon operatör så kontakta dem.
  Men innan det så ska du kontakta Daniel Johansson (som det stod i senaste brevet) så kan han kolla om det är något teknisk fel.

  Mvh Dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *