Nyhetsbrev 73

Över 200 anslutningar klara!

Idag blåstes sträckan Jonsbol-Rommenäs med stamfiber och därmed är det bara sträckan mot Hägerudden och Borgebol kvar. Skarvningen ligger hack i häl och detta innebär att Degerbyn och Bråten nu skall vara klara förutom de anslutningar där tomtgrävningen inte är klar. Sätt i strömkabeln till mediaboxen så ser ni direkt när wan-lampan tänds! Se fiberinstallation i hemmet.

Ni som har grävning på tomten kvar att göra måste ordna detta snarast om ni ska få ljus i fibern. Kommer detta arbete efteråt riskerar ni att få betala extra för detta då vi måste ta ut tekniker särskilt för detta.

Kolla adresser!

När ni kopplar upp er mot bredbandswebben och registrerar så glöm inte att checka att det är rätt adress angiven. Har ni några problem med detta så kontakta Daniel Johansson direkt på 070-313 79 63. Ring INTE till Telia och felanmäl utan att ha kollat med Daniel.

Årsstämma måndagen den 10 juni!

Glöm inte årsstämman den 10 juni kl 19.00 på Liljenäs. Vi kommer då rapportera hur projektet fortlöpt och vilken ekonomisk status som gäller. Hjärtligt välkomna alla medlemmar!

 

Hälsn Styrelsen

2 responses to “Nyhetsbrev 73

Lämna ett svar